Toekomstbestendig bouwen is essentieel in de hedendaagse architectuur. Haajee architectuur ontwerpt interieurs en gebouwen die duurzaam, energiezuinig en flexibel zijn, zodat ze kunnen worden aangepast aan toekomstige behoeften en veranderingen in het klimaat en de samenleving.

Haajee architectuur is gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouw van woningen. Ook ontwerpt hij interieurs en kan hij meedenken met plannen om een huis te verduurzamen of aan te passen aan nieuwe behoeften. Hij werkt zowel voor architectenbureaus als particuliere opdrachtgevers en kan bij iedere fase van het bouwproces een rol spelen: het ontwerp, de vergunningsaanvraag bij de gemeente, overleg met de welstandscommissie, contact met de aannemer en bouwbegeleiding.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

Henrik Jan Haarink is ingenieur en architect. Hij heeft ervaring met het ontwerpen van hotels, scholen en particuliere woningen. Als freelancer wordt hij ingeschakeld door uiteenlopende architectenbureaus: Brique architecten, Bureau Fraai, 1meter98, Studio Spacious, Feld en Lab-S. Ook werkt hij voor particuliere opdrachtgevers. Hij werkt vanuit Deventer.

In 2012 studeerde Henrik Jan Haarink af aan de faculteit Architecture, Building & Planning van de TU Eindhoven. Enkele jaren daarvoor haalde hij zijn ingenieursdiploma aan de hogeschool Saxion. Hij beheerst de tekenprogramma’s AutoCAD, SketchUp en Vectorworks tot in de finesses. Ook kan hij 3d-impressies maken.

In 2021 won Haajee architectuur samen met Metnils Interieur Maatwerk de prijs voor het beste maatwerk bij de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards.