Bij Haajee architectuur kun je terecht voor nieuwbouw, verbouw en interieurontwerp. Ook kun je hem inschakelen voor een brainstormsessie over het verduurzamen of aanpassen van je woning: Haajee denkt met je mee.

Nieuwbouw
Een kavel op het oog, nu nog een ontwerp voor jouw droomhuis? Haajee architectuur ontwerpt samen met jou hét huis waar je altijd al over fantaseerde. Duurzaamheid staat daarbij centraal: het ontwerp is energiezuinig en flexibel, zodat het aangepast kan worden aan toekomstige behoeften van de bewoners en veranderingen in het klimaat en de samenleving. Haajee architectuur kan bij iedere fase van het bouwproces een rol spelen: het ontwerp, de vergunningsaanvraag bij de gemeente, overleg met de welstandscommissie, contact met de aannemer en bouwbegeleiding. Nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak.

Verbouw
Meer licht, lucht of ruimte in je huis? Bij Haajee architectuur ben je aan het juiste adres. Hij ontwerpt aanbouw, opbouw of uitbouw, op maat en geheel in samenspraak met de bewoners. Door het gebruik van duurzame materialen en technologieën zal de ecologische voetafdruk van de verbouwing zo beperkt mogelijk blijven. Haajee architectuur kan bij iedere fase van het verbouwproces een rol spelen: het ontwerp, de vergunningsaanvraag bij de gemeente, overleg met de welstandscommissie, contact met de aannemer en bouwbegeleiding. Nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak.

Interieur
Het interieur van een woning vertelt vaak een verhaal. Met een op maat gemaakte keuken, wandkast of nieuwe indeling kun je een unieke stempel zetten op je woning. Haajee architectuur ontwerpt interieurs die perfect passen bij je woning en die je nooit bij een woonwinkel zult vinden. Nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak. In 2021 won Haajee architectuur samen met Metnils Interieur Maatwerk de prijs voor het beste maatwerk bij de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards.

Haajee denkt mee
Ben je op zoek naar extra ruimte in je huidige woning? Heb je veel ideeën voor een verbouwing, maar ontbreekt het je aan een duidelijk totaalbeeld of plan? Haajee denkt met je mee. In een verfrissende brainstormsessie helpt hij je als ervaren architect al schetsend op weg met jouw unieke woondromen. Misschien is een kleine verbouwing voldoende om die extra ruimte te creëren, of wellicht is het verwijderen van een enkele wand genoeg om jouw droomkeuken te realiseren. Na het gesprek ontvang je de schetsen die nieuwe inspiratie zullen geven om je plannen verder te brengen. Uiteraard staat Haajee architectuur klaar om je te ondersteunen bij het uitwerken van het concept of ontwerp.