Voor een hecht 4 persoons gezin, maakte ik een vrijstaande levensloop bestendige schuurwoning. De achterkant van de kavel
heeft een prachtig uitzicht op de velden en bossen. Om hiervan optimaal gebruik te maken is de achtergevel volledig in glas uitgevoerd. In de winter komt hierdoor de zon ver de woning binnen. Een iets schuin uitgevoerde op de zon georiƫnteerde luifel zorgt ervoor dat de woning in de zomer niet te veel opgewarmd wordt. Aan de vide op de verdieping bevindt zich een werkplek met een prachtig vergezicht.
Via de trap die de keuken en de woonkamer van elkaar scheidt, kom je op de verdieping waar zich de twee kinderslaapkamers een badkamer en werkplek bevinden.
Aan de meer gesloten noordzijde van de woning bevindt zich een bibliotheek / werkkamer. De wanden van de bibliotheek bestaan volledig uit boekenplanken. Door middel van een glazen schuifdeur, staat deze ruimte in verbinding met de keuken en loopt een zichtlijn dwars door de woning naar het uitzicht op de bossen in de achtertuin.